Условия за доставка на стоки

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриер на Еконт или Спиди по избор на клиента. Цените се определят на база общото тегло на всяка индивидуална поръчка. Всяка поръчка се изпраща с безплатна доставка при поръчка на стоки на стойност над 70 лв.

Преди изпращане на поръчаната стока Thrift Queen има право да се свърже с потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката. Thrift Queen не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в срок от 3 работни дни (понеделник-петък). При извънредни обстоятелства Thrift Queen си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това потребителя. Thrift Queen обработва поръчките в срок от 1 работен ден от извършване на поръчката.

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. В случай, че потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

Заплащане на стоки

Заплащането на стоки поръчани от Thrift Queen са извършва само чрез наложен платеж при доставка заедно с такса за доставката, определена на база общото тегло на всяка индивидуална поръчка.

Условия за връщане на стоки

Всички закупени стоки от Thrift Queen не подлежат на подмяна след приемането на пратката и закупуването им. Поръчаните стоки от Thrift Queen биват изпращани с преглед и тест като потребителят има възможност да установи дали получените стоки са приемливи или не. Доставката се заплаща от получателя преди да прегледа съдържанието на пратката.